Ismerkedjetek meg az SFI TEAM tagjaival

Egytől egyig csodálatos nők és férfiak, akik elszántan küzdenek az álmaikért.

Ugyanakkor kivételes emberek, akikkel bármikor öröm találkozni.

Horváth Jenő

Sokszoros ultramaratonista, a Budapest-Bécs Szupermaraton többszörös teljesítője. Ha beugrasz a boltjába garantáltan tanulsz valamit.

Simon Péter

Triatlonista, többszörös csúcstartó, EB helyezett versenyző. Az SFI TEAM első tagja. A kitartás és a szerénység szobra lehetne.

Wittmann Lilla

Amatőr ultra terepfutó, a "Hegyek lánya" és a paradicsomos gél legfőbb híve. Banános izó csak nekik készült.

Sipos István

Többszörös világcsúcstartó ultramaratonista. A legelső magyar Spartan teljesítő, a KÖR 2000 megálmodója és megvalósítója.

Borza Helga

Terep ultrafutó és OCR versenyző. Kedvence a Spartan exta táv és persze a koktél gélek. Futva is képes mosolyogni.

Wittmann János

Amatőr ultrafutó, Korintosz 160, UB és még számos verseny teljesítője. Nélküle egy csomó helyesírási hiba lenne itt. Kedvence az IZONE, ha tehetné csak azt inna.

Beda Szabolcs

Ultrafutó, több hosszútávú kategória magyar bajnoka. Élő példája, hogy lehet gélre izót inni.

Kremlicza Levente

A legtöbb versenyen megfordult, mindenkit IS ismer. Kedvence a sós karamellás gél, ahogy mi csináljuk. Az SFI közösségi ismertsége neki köszönhető.

Farkas Zsoltné Nagy Mariann

Úszó és triatlon versenyző, futó és triatlon edző és az optimizmus megtestesítője. A paradicsomos gél neki is mindig jöhet.

Gyimes Gergely...

Erőnléti és személyi edző. Többszörös Spartan teljesítő. Legjobban a glutamin italt szereti. Nem ismered? Hamarosan kapható.

Miklós Alexandra

Kick-box és Taekwon-do versenyző valamint edző. A futás a mindennapjai része hiszen ezekhez a sportokhoz kell az állóképesség.

Molnár Tamás

Triatlon versenyző, úszó edző.Egyetemi évei alatt teljesült gyerekkori álma, triatlonos lett a Polythlon Egyetemi Triatlon Klubnál.

Gyimes Ernő

Gyerekként ő is utált futni, de 40 éve lelkesen fut és ha teheti búvárkodik. Az összes terméket teszteli, neki mindegyik kedvenc.